10 scén, co by se měly objevit v New Moon

21.04.2009 18:09

Musím dopředu upozornit, že toto není oficiální informace! Takto nějak to mělo být prezentováno Summitu, doufám, že to vyjde a lidé odpovědní za natáčení toto vyslyší:

twilight saga new moon 

1. Bella na "Krvavé narozeninové oslavě" (pozn. překladatelky: Ty dárky byly opravdu senzační!! To, jak se v této scéně chovala Alice, mi připomíná chování Ivetky - spolumajitelka těchto stránek a senzační kamarádka)

2. Edward říká: "Sbohem" (pozn. překladatelky: u téhle scény ukápla nějaká ta slza)

3. Sblížení Belly a Jacoba (pozn. překladatelky: Omlouvám se příznivcům Jacoba, ale tahle scéna mi docela rozlítila)

4. Laurentova smrt v lese

5. Bella a její skok z útesu

6. Jacob a Bella - scéna s polibkem (pozn. překladatelky: Znovu se omlouvám fanoučkům Jacoba, ale tohle na mě bylo moc. Je fakt, že jsem Jacoba moc nemusela, ale nevadil mi, ale od této scény mi pěkně štval!!)

7. Belliin a Aliciin závod do Itálie
vč. Zabijou Volturi Edwarda? Co znamená "ohromný dar"? Bella a Alice kradou Porsche, Alice oslňuje policistu, Bella téměř zkosí pár turistů, když běží za Edwardem, první setkání Belly a Edwarda s Volturi

8. Bella oslňuje Jane

9. Scéna, kdy se Edward, Bella a Alice setkají ve Volteře s Volturi

10. Cullenovi se rozhodnou proměnit Bellu

twilight 

zdroj: www.fearnet.com/news/b15378_10_new_moon_scenes_better_not_be_cut.html

poznámka překladatelky: Myslím, že scény vybrali slušně. Říkám - nebo spíše píšu - to proto, že u Twilight se mi nelíbilo, že byla vynechána nejedna důležitá scéna. Neříkám, že ve filmu musí být 100% všechno, možná bych i dokázala oželet kapitolu Krevní skupina, ale chybí mi tam historie upírů, opravdový - takový, jaký byl v knize - dům Cullenů a vysvětlení Alice Belle transformace v upíra. Také mi chybí to, že tam není, jak James Belle vypráví Aliciin příběh. I když to by se dalo zařadit do prvního už zmíněného důvodu, proč mi film nesedí, ačkoli ho miluji. Teď můžou někteří argumentovat s tím, že tam vyprávění přeměny Edwarda a Esme je, ale co ostatní členové rodiny (mimo těch, u kterých se jejich příběh dovídáme v dalších knihách)? Pevně doufám, že podobných chyb se nedopustí nový režisér!
 

© 2008 Všechna práva vyhrazena.

Vytvořte si www stránky zdarma!Webnode