Od Twilight do světel slávy - rozhovor s Ashley Greene

19.04.2009 14:08

  

Ashley Greene - Twilight

 Ashley Greene přiznává, že žije jako v pohádce, i když nyní bojuje se svým vlastním životním stylem.

    Dvaadvacetiletá Kaliforňanka odešla, aby chvilku hrála jednu z hlavních rolí ve zfilmovaného bestselleru od Stephenie Meyer.

    Ironií je, že Greene si nikdy nepřála být herečkou. ejí sny se vznášely nad mole, ale se svou výškou 165 cm se modelkou stát nemohla, a tak jí raději bylo doporučeno, aby se šla věnovat herectví.

    Její drobná postava, nicméně pro ni perfektní role Alice Cullen, filmová protagonistka sladké sestry Edwarda Cullena a 104 let starého  "dobrého" upíra uvězněného v 17-ti létém těle.

    Role byla zajištěna poměrně neznámým hereckým jménům, nyní vygooglovaným téměř 2 milionkrát a stále sledovanými papparazzi.

    "I'm still getting used to the go, go, go Hollywood lifestyle which has definitely thrown me into a realm where I'm struggling a little bit." (zhruba přeloženo: "Hodlám být stále online pro Hollywoodský životní styl."), říká Greene, která byla fanouškem série ještě před tím, než jí byla nabínuta role Alice.

    "As an actor you want people to know you and there are times you want your pictures taken, but it's unnerving to walk out of a venue with friends and there are 20 people flashing lights in your face. Do you know how bright those lights are?" (zhruba přeloženo: "Jako herec chcete, aby lidé viděli, že je i doba, že chcete být vidět, ale je znervózňující chodit z místa konání s přáteli a je tam asi 20 lidí svítících vám do tváře. Víte, jak jsou ty světla až moc zářivá?")

    Spolu s nově objevenou slávou a nekonečnou pozorností, Greene říká, že její největší výzvou bylo učení černé magie - řízení a neustálý tok schůzek a jednání.

    V průběhu interview pro Play, Greene balí pro další zámořský let, tentokrát do Londýna, ještě před začátkem natáčení New Moon.

    "I'm definitely learning about this whole time management thing," (zhruba přeloženo: Jsem rozhodně učenlivá). "I've gone from having a regular job that started at nine and finished at a set time, to running around, going to meetings and rehearsals, flying here and flying there, all the while trying to have a social life -- and furnish my home. It's amazing, but I'm still getting used to it."  (zhruba přeloženo: Odešla jsem od pravidelné práce, která začínala v devět hodin a končila ve stanový čas. Chodila jsem na schůzky a zkoušky, lítala jsem sem a tam a přitom jsem se snažila společensky žít. Je to úžasné, ale stereotypní.")

    Ale Twilight slaví stále větší a větší úspěch, a to navzdory smíšeným recenzím. Když se dostalo DVD do obchodů v USA 27. března, prodalo se ho více než tři miliony kopií za prvních 24 hodin. Tím také se také dostal Twilight na TOP 5 DVD prodaných za poslední dva roky.

    Ashleyina role ve filmu jí také může najít lásku - s jejím filmovým manželem.  

    Chemie mezi ní a filmovým partnerem - Jasperem Halem (hraje nejlepší přítel Jackson Rathbone) má vést k fámám o jejich randění.

    Přestože Greene je skálopevně přesvědčená, že ne, sama přiznává, že jedinou věcí je vzájemné uchování sami sebe na svých hektických programech.

    "He and I both don't have time to date, but we do have amazing chemistry," řekla.

    "We both have such big crushes on each other and it clearly shows. We got along instantly and the day we met, he was teaching me how to swing dance." (zhruba přeloženo: "Máme společnou vzpomínku na to, jak jsme se potkali a on mě učil, jak tancovat swing.")

"He (Rathbone) does everything. He sings, he dances, and he's so sweet. Even my mum has a crush on him and tells me, 'You should date him'. So, who knows, maybe when we both stop running around the world." (zhruba přeloženo: "On (Rathbone) dělá všechno. Zpívá, tančí, je tak sladký.. Dokonce i moje maminka ho má ráda a říká mi: 'Měli byste si stanovit den'. Takže kdo ví, možná, když jsme oba zastavili běh kolem světa.")

zdroj: www.news.com.au/heraldsun/story/0,21985,25347404-5006023,00.html

© 2008 Všechna práva vyhrazena.

Vytvořte si webové stránky zdarma!Webnode