Mail z Egmontu

06.05.2009 16:26

Překopíruju vám sem mail, co mi přišel z Egmontu. Ptala jsem se na pár věcí, které možná budou zajímat i vás =)

 

Dobrý den,

Oficiálního průvodce ságou Stmívání samozřejmě připravujeme, ještě však není dokončena ani jeho originální verze. Doufáme však, že ji stihneme vydat v češtině ještě do letošních Vánoc.

První kapitolu Stmívání z pohledu Edwarda jsme dostali od Stephenie Meyerové oficiální cestou ještě před vydáním Nového Měsíce, v žádném případě se tedy nejedná o první kapitolu z ukradené práce. Pokud vím, Stephenie Meyerová práci na románu Midnight Sun neobnovila.

Mějte se hezky,

Stanislav Kadlec
šéfredaktor Egmont ČR


-----Original Message-----
From: [mailto:volterra@email.cz]
Sent: Tuesday, May 05, 2009 8:48 PM
To: Mrazova, Alena CZ - CZE
Subject: 2 dotazy

Dobrý den,

Ráda bych se zeptala na jednu knihu. Již několikrát jsem přečetla Rozbřesk od Stephenie Meyer. Na konci příběhu jste otiskli zmínku o pokračování fenoménu: Stephenie Meyer: Sága Stmívání - oficiální průvodce. Zajímalo by mě, jestli tuto knihu budete také publikovat. V případě, že ano, prosím o bližší informace k vydání.
Potom bych se ještě chtěla zeptat na jednu věc z Vašich stránek. Všimla jsem si, že uvádíte 1. kapitolu Stmívání z pohledu Edwarda. To znamená, že by to měl být Midnight Sun, ale pokud vím, Stephenie Meyer zastavila práci, protože jí prvních dvanáct kapitol bylo ukradeno. Chtěla bych vědět, jestli se tedy rozhodnutí Stephenie Meyer změnilo a zase začala psát, nebo je to překlad první kapitoly z ukradené práce SM.

Mnohokrát Vám předem děkuji.

S pozdravem Markéta *.
 

*jméno není uvedeno celé záměrně. =)

© 2008 Všechna práva vyhrazena.

Tvorba webových stránek zdarmaWebnode