Získej lístky na setkání!!

13.08.2009 17:48

Miluješ Twilight series a setkat se herci je pro tebe nesplněným snem? V tom případě MTV a Massive Events ti ho můžou splnit!

18.-20.9.2009 se koná The Shadow Of The Moon : Twilight PromThe Hilton Metropole Hotel a ty můžeš vyhrát 2 Golden tickets!! (po přihlášení na MTV by se měla zobrazit otázka, zatím nepotvrzeno!!)

Uzávěrka soutěže je 11.9.2009

Hosté: Kellan Lutz (Emmett Cullen), Chaske Spencer (Sam Uley) a Jose Zuniga (Mr Molina), takže kdo se tam dostane, nesmí doma zapomenout fotku na podepsání!

Kdo takové štěstí nemá, aby vyhrál, pak ještě není všechno ztracené, lze si lístky koupit:

  • Standard Adult Programme za 69 liber - pouze 350 míst! (čeká vás vstupenka na ples, autogramiáda, skupinové foto, přístup ke všem událostem, registrace a další)
  • Goldem Programme za 145 liber - pouze 250 míst! (vše, co předchozí vstupenka + VIP vstupenka do speciálních prostor na ples, posezení v přední části haly, party tričko, druhá fotografie a další)
  • Special VIP Sponsorship Ticket za 3995 liber - pouze 2 místa! (vše, co bylo zmíněno u předchozí vstupenky  + VIP doprava na všachna místa, vstupné na obě události, hotelový pokoj na obě události, stejná kožená bunda, jakou budou mít hosté - na míru, jeden tanec na každé akci s kýmkoli z hostů!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!) už slintam a závidim :D

vstupenky lze koupit ZDE

Sobota -Londýn

Program: 

Sobota - Londýn

 

 Sobota - Birmingham


Neděle - Birmingham

Zdroj: newmoonmovie, MTV, Massive Events

určitě se na zdroje mrkněte, obzvlášť ten poslední obsahuje spoustu zajímavých odkazů, jako předobjednávku autogramů, extraautogram, možnost zaslání dotazů pro někoho z hostů, inspirace, jak se nechat vyfotit a spousta dalšího!

v případě, že máte nehorázné štěstí a dostanete se na tuto akci, na TĚCHTO  STRÁNKÁCH je pordobný popis cesty, abyste trefili 

diskuzní fórum speciálně k tomuto tématu otevřeno kliknutím na název článku

Diskusní téma: Získej lístky na setkání!!

Nebyly nalezeny žádné příspěvky.
 

© 2008 Všechna práva vyhrazena.

Vytvořte si www stránky zdarma!Webnode